#NAMEGATE – Het Universele Politieke Schandaal

#NAMEGATE – Het Universele Politieke Schandaal.

#NAMEGATE-LOGO-small

Met als resultaat dat alle voorheen aangenomen/gewaarworden Authoriteit nu ONGELDIG en van NUL en GENER WAARDE is.
ALLE AUTHORITEIT IS ONGELDIG, NIETIG, van NUL en GENER WAARDE!

  • Iedere en elke REGISTRATIE van STEM is FRAUDULENT en daarmee BEDRIEGLIJK vanwege het gebruik van een I.D. Kaart met desbetreffende WETTELIJKE NAAM om uberhaubt te kunnen STEMMEN. Vanwegen het FEIT dat alle gebruik van een WETTELIJKE NAAM Fraude en tevens Illegaal is, maakt het direct duidelijk dat ALLE geregistreerde stem documenten ook FRAUDULEUS zijn!

  • Wanneer een FRAUDE onthuld is worden ALLE Contracten, ALLE Documenten, en ALLE Acties voortkomend uit de initiele FRAUDE daarmee ONGELDIG, NIETIG en van Nul en Gener Waarde verklaard, vanaf het begin, Ab Initio, tot het oneindige, Ab Infinitum, Nunc Pro Tunc. FEIT; Er is GEEN enkel Statuut van Beperkingen betreffende MISDAAD van FRAUDE!

  • Al het hierboven genoemde zijn WETTELIJKE FEITEN resulterend in het Grootste SCHANDAAL in de geschiedenis. Vergeet alle andere Politieke Schandalen, dit is DE BRON, de wortel, de eerste steen; #NAMEGATE. Geen enkel wezen in een politieke positie heeft het wettelijke recht op die positie wanneer de claim ligt op; “het in functie zijn gestemd door Geregistreerde Stemmers’’. Tenzij het aangetoond kan worden hoe Illegaal verkregen Stemmen, via Wettelijke Naam Fraude, ineens Legale stemmen kunnen zijn!

  • Er is GEEN enkele Legitieme Regering, President, Minister, Politicus, Burgermeester Etc . etc. Elke Openbaar Ambt die hiervoor een positie van Authoriteit heeft geclaimd is niet langer mogelijk dergelijke claims te maken. Er is GEEN LEGITIEME AUTHORITEIT waar dan ook. Het WETTELIJKE NAAM FRAUDE SCHANDAAL dat bekend is als #NAMEGATE is positief BEWIJS dat de gehele constructie van machts systeem / regering, politieke invloed en besluitname nu aan zijn eind komt. Null and Void, van NUL en GENER WAARDE!


Lees “BABYLON IS GEVALLEN” voor meer informatie over de Wettelijke Naam Fraude valstrik en hoe dit machts systeem is gecreeerd om de gehele Mensheid te Criminaliseren en in onwetende Slavernij te behouden.

#Namegate-Nederlands


namegate.wordpress.com

.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s