Op Welk Punt?

Op welk moment?

Door kate of gaia

 

Alle woorden/signatuur, symbolen, cijfers etc. hierin opgenomen zijn mijn interpretatie gebaseerd op puur geluid/intentie waar aanname/vooronderstelling van ENIGE/alle definities/de-Phoenicians zijn van mijn bron/intentie/wet alleen. Er zijn er die dit lezen en weten wat dat betekent.

Terwijl jij druk bezig bent met dat waarvan je gelooft dat het je ‘werk’ is, dit is waaraan je meewerkt en waaraan je medeplichtig bent met je ‘dienstbaarheid’ aan een andere ‘meester’/KROON/KERK/DODE BEDRIJF SLAVERNIJ SYSTEEM met jou als de grootste slaaf van allemaal. Wanneer je een baas hebt, dan heb je een meester: Feit, puur en simpel. Dezelfde programma’s die ontelbare moorddadige regimes creëerden zoals de Nazi’s, JIJ doet precies hetzelfde als diegenen waarvan jij nu beweert dat ze je voorgingen en duivels waren. Het is een gemakkelijk herkenbaar programma; kun jij worden gekocht of meer precies, wat is jou ziel waard?

Het is een gemakkelijk te manipuleren systeem, zolang iemand de controle heeft over de illusionaire waarde van geld. Het is comfortabel met misdaden tegen de mensheid als geheel. Je bent niet de eigenaar van je salaris, je salaris bezit jou en jij bent bezit van je bezittingen die de dode materiële wereld dienen. Je geeft je ziel weg door voorgeprogrammeerde religie of je verkoopt je ziel aan de hoer van Babylon, ook wel commercie genoemd. In de meeste gevallen is je ziel bezeten door beiden.

Dus, in het kort, alles waaraan het systeem dat je verheerlijkt zich schuldig maakt is tevens jou schuld door je spirituele goedvinden en contracten van de geest door ‘meedoen om erbij te horen’. Iedereen is schuldig door de eigen keuzes voorop en de handelingen die de intentie daarvan bevestigen en die volgen uit zulke mentale contracten. Jou onwetendheid en emotionele onhandelbaarheid zijn geen verdediging tegen de waarheid en je geloofsovertuigingen zijn slechts dat; geloofsovertuigingen. Dit is gemakkelijk te illustreren aan zelfs de meest onwetende en egocentrische onder je die werk doen als je dagelijkse professie, wetende dat deze schade doet aan de mensheid als geheel. Pro-fess, Latijn voor ‘om af te matten/te vermoeien’ en als je een professional bent dan zul je dat wat je doet duidelijk kunnen zien: ‘om ALLEN te vermoeien’.

Deze lijst omvat alle professies in alle hoeken van de samenleving, zoals bankiers, politici, juristen, rechters, politie, geestelijken, artsen, professoren (je meent het.. lol), docenten, militairen en heel letterlijk iedereen die we geleerd krijgen te ‘geloven’ die er zijn om te helpen en te begeleiden. Je krijgt allemaal minder dan een onvoldoende voor humane welwillendheid misleid te denken dat je de mensheid goeddoet. Ik weet niet hoe jij erover denkt, maar alles dat wereldwijde slavernij mogelijk maakt voor de lust en hebzucht van een kleine groep is pure en totale krankzinnigheid. Het ergste is, er zijn ontelbare miljoenen die hiervan op de hoogte zijn en vanaf nu ben JIJ dat ook. Je eerste stop. Ga naar mijn website http://kateofgaia.wordpress.com en lees al mijn teksten en probeer deze in je hoofd en hart punt voor punt te weerleggen. Als je kunt. De waarheid is, dat kun je niet. Ongeacht iemands geloofsovertuiging, waarheid heeft zoiets niet nodig. Iemand kan gewoonweg kiezen achter de waarheid te staan of deze afwijzen. In beide gevallen een hobbelige weg (catch 22) met dit verschil dat een van beiden je niet je ziel kost.

Elke/alle gebruik van een JURIDISCHE NAAM, KROON COPYRIGHTED is FRAUDE, DIEFSTAL VAN INTELLECTUEEL EIGENDOM, PERSOONSVERVALSING etc. et al dus alles dat je doet van dag tot dag in COMMERCIE is een misdaad in het bijzonder diegenen die steunen en medeplichtig zijn met de INTENTIE om anderen in onwetende slavernij te lokken door alleen al vragen om JURIDISCHE IDENTIFICATIE. Als je een uniform aandoet, een TITEL/FUNCTIE zegt te hebben, dan draag je dubbel bij aan de PERSOONSVERVALSING en bent daarmee een extra laag dieper in de matrix, het systeem genoemd. De JURIDISCHE NAAM is de ‘Mark of the Beast’ waar COMMERCIE de hoer van Babylon is en waarvan jij een slaaf bent, bezeten/verkocht/ontzield. Je kunt worstelen met dit alles zoveel je wilt maar feit blijft en je hoeft niet erg te zoeken om iemand te vinden, waarschijnlijk je bazen van hogere rang, die je ziet kronkelen wanneer ze worden geconfronteerd met deze waarheid. We sluiten op dit moment meer en meer rechtbanken met deze waarheid.

Wanneer je het beest dient, en dat doe je, dan ben je schuldig aan elke/alle misdaden begaan in de naam van dit systeem. Jij bent eigendom ervan en dit is waarmee je akkoord gaat en ik zal het delen op een manier die je kunt begrijpen.

Je vind het normaal dat je kinderen slaven zullen zijn en zullen volgen in de voetsporen van hun slavernij goedkeurende ouders. Je vind het normaal dat oorlogen worden gecreëerd door je meesters zodat jij en je kinderen erin kunnen sterven met andere ouders en kinderen van een ‘vijand’ aan je verkocht via alle soorten media, scholen, kerken etc. Je vind het wel prima en zegt: ‘ik heb een gezin te onderhouden’ terwijl degenen die je dient, stelen, verwoesten, uithongeren en andere families wereldwijd tot slaaf maken net als jij, de opgekochten en betaalden gebruiken allerlei excuses om te rechtvaardigen waarom dat ‘niet mijn probleem’ is. Je vind het niet erg rente te betalen over leningen die gemaakt worden in jou naam door je verschillende regerende bedrijven meesters, wel ‘belastingen’ genoemd terwijl zij simpelweg meer leningen creëren gedrenkt in jou bloed, dat van je kinderen en dat van de mensheid als geheel.

Je vind het niet erg toe te kijken, terwijl onschuldige mensen worden geslagen, vermoord, opgesloten door diegene die zich ‘peace officers’ noemen, maar die meer beleid uitvoerder zijn voor het KROON BEDRIJF dat deze planeet regeert; Alles dat is GEREGISTREERD is allemaal DOOD KROON BEDRIJF m.a.w. het rechtbanken systeem wereldwijd. In een notendop, wanneer iemand gebruik maakt van de JURIDISCHE NAAM/IDENTIFICATIE claimt degene zich DOOD MET TOESTEMMING dus wanneer mensen vermoord worden door degenen die het systeem dienen, dan doden ze niemand die niet al dood was door toestemming wat verklaart waarom zoveel mensen gedood worden door politie agenten en maar weinig, wellicht geen een, echt gestraft worden voor zulke misdaden.

De enige keer dat ‘boetedoening’ volgt is wanneer het de media/je meesters goed uitkomt en zo deze krankzinnige illusie in stand houden voor mensen zoals jij zodat je je goed kunt blijven voelen over jezelf op eenzelfde manier waarop een loterij mensen loten blijft verkopen: door hoop. Dit is dezelfde tactiek die rechtbanken dagelijks gebruiken. Wanneer ze iemand zover krijgen een dode juridische naam te laten zijn dan krijgt het dode KROON bedrijf jurisdictie over de levende mens. De doden vertellen geen verhalen, waar een getuige dat wel kan. Hoe lang ga jij nog door met deze nonsens? Hoeveel kinderen moeten er nog worden afgeslacht en tot slaaf gemaakt voordat jij dit geen goed idee meer vind? Wanneer zul jij ontwaken en stoppen met dienen van datgene dat jou dood en de mensheid. Vind je het normaal dat je kinderen slaven zijn door de keuzes die jij maakt? Is jou status en titel meer waard dan het leven van een kind?

Welk deel van ‘je bent schuldig met de intentie dagelijks schade aan te richten’ kun je niet begrijpen? Waar is het leven van jou kind (dat wanneer je het goed bekijkt geheel onbelangrijk is) meer waard dan de levens van alle kinderen die worden gebombardeerd met jou hulp en medeplichtigheid om dat mogelijk te maken? Het duizelt mij de waarheid zo helder te zien waar de geest van mensen door programmering wordt beheerst. Programmering daar geplaatst door een systeem dat slechts de visie van hebzucht, competitie, angst, bevoegdheid, kaste mentaliteit, raciale separatie etc. overheersen en elke mogelijkheid tot humane eenheid verstoren en toch ga jij door, volledig geprogrammeerd. Je kreeg al een volledig canvas beschilderd voor je door degene in je familie, gemeenschap en zichtbare ras lang voor je je eerste woorden uitkraamde. De geloofsovertuigingen die je graag aanhangt zijn die van een ander, waar ik ervoor kies mijn eigen canvas te beschilderen verstoken van zulke gekte.

Je zult als trotse pauwen opscheppen met je geld, je status, je duidelijke afstand van de realiteit mensheid genoemd. Je zult geilen op je salaris die bewijst dat je iemands hoer bent. Je hebt maar een keuze te maken waar deze woorden je contract zijn die je maken of breken. Ik wens geen kwaad aan een ieder daar waar de gouden regel mijn wet is. Jij hebt eenvoudigweg de keuze te kiezen voor waarheid of deze af te wijzen, daar waar ik weet dat onveranderlijke wetten die zullen langskomen en zullen oordelen over diegene in al hun keuzes. Ik verkeer niet in je fictionele papieren contracten wereld, waar alle contracten zijn getekend, verzegeld en geleverd met elke gedachte die we creëren. Maar wat rondgaat, komt weer langs en de spiegel van bewustzijn spiegelt heel direct nu, geen tweede kansen kinderen.

Je handelen laat zien wie je bent, want de intentie en gedachte komt altijd eerst daar waar de fysieke realiteit de spiegel van het bewustzijn is. Heb je je wel eens afgevraagd waarom een rechtbank intentie moet bewijzen? Wanneer men de truccendoos kent van Phoenican wet, iemands intentie kan gemakkelijk worden gestuurd en je zult worden vermorzeld door deze onwetendheid, elke keer weer. Ja, het woordenboek is het eerste boek ter referentie, maar het laatste boek je zou moeten gebruiken want niemand omschrijft mijn realiteit voor mij behalve ikzelf. Jij bevind je in een viceuze cirkel, waar ik dat niet ben maar dan, zul je mijn teksten moeten leren begrijpen. En als je dat niet doet, dan heb je welwillend gekozen voor onwetendheid waar het nu jij is tegen het totaal van het universum; veel geluk ermee.

Afsluitend, wil ik dit zeggen. Je hebt een keuze, staan aan de kant van waarheid zonder onwetendheid of erdoor worden verwoest waar die keuze je nu zal passeren. Je hoeft je niet af te vragen waarom dingen verkeerd gaan voor je, want je koos ervoor de waarheid te ontkennen. Je hoeft je niet meer af te vragen: ‘waarom ik?’ want JIJ maakte de keuze en slechts wanneer je deze bijstelt zul je eigen doem afwenden. Ik accepteer simpelweg alle dingen vanuit een neutraal observatiepunt en dat wat je wenst wordt volledig gegund met onvoorwaardelijke liefde. Mensen die de externe meester dienen zijn als lemmings voor mij, volledig bereid van de rand van de klif te springen zonder maar een vraag als waarom, want alle andere lemmings doen het dus het zal wel goed zijn.

Ik voel voor diegenen van jullie die dit lezen, de boodschap negeren en daarmee zichzelf in gevaar brengen maar goed dat is jou keuze, niet de mijne. Ik wil alleen de valstrik openbaar maken waarin je bent getrapt. Dit is een spiritueel spel om je ziel, niet een één-enkel-leven-feestje en verpesten van dat van anderen. Wanneer zul jij kiezen voor leven? Op welke punt zul jij kiezen voor leven voor de kinderen van vandaag en die van morgen..? Op welk punt zul jij eindelijk genoeg hebben gehad? Maak je geen zorgen, dat punt komt snel genoeg. Sneller dan je denkt. De alarmbellen om je te wekken zullen luider klinken en vaker afgaan, waar deze tekst dient als het universum dat je kietelt met een veer om je wakker te maken, de berg komt erna. Persoonlijk, maakt het mij niet uit wat je doet want dat is geheel jou keuze, jou spiegel .. fijn reflecteren wat je als intentie inbrengt .. Knuffel en liefs, katie

 

Vertaald uit Engels.   Bron: Phoenician vertalingen vanuit brontalen/geluid.

https://kateofgaiatrans.files.wordpress.com/2013/09/op-welk-punt.pdf

‘At What Point? ‘ https://kateofgaia.files.wordpress.com/2014/01/at-what-point-by-kate-of-gaia.pdf

.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s